top of page

Ons aanbod

Whistler werkt voor elke organisatie praktische en implementeerbare verbetertrajecten op maat uit. Hierbij baseren we ons altijd op een grondige kennis van de belangrijkste reliability- en onderhoudsmanagementprocessen en –praktijken. We proberen op die manier altijd uw verwachtingen te overtreffen en werken bovendien met zeer competitieve tarieven, dit door de juiste focus te leggen en minimale overheadkosten.

Whistler biedt 2 diensten aan:

  • Ondersteuning bij reliability: Advies en begeleiding bij de (verdere) uitbouw van reliability als methode, proces en houding in uw organisatie.

  • Onderhoudsmanagementdiensten: Meerdere mogelijkheden: interim management, werkvoorbereiding en planning.

 

Hoe werken we?

Verschillende taken vragen om verschillende kennis en ervaring.

We proberen steeds de meest geschikte persoon te vinden voor een bepaalde taak en hebben hiervoor 5 profielen gedefinieerd. In samenspraak met de klant wordt het beste profiel geselecteerd.

·         Principal reliability engineer

·         Reliability engineer

·         Reliability bediende/werkvoorbereider

·         Data verzamelaar/ingever

·         Ad interim onderhoudsmanager

 

Reliability engineers zijn schaars

Ervaren reliability engineers zijn een schaars goed. Whistler biedt hierop een antwoord door proactief mensen te zoeken met een hart voor techniek en de juiste consultancy mindset. Zij doorlopen een in-house traject om alle reliability methodologieën te leren kennen zodat zij volwaardige reliability engineers worden.

De aspirant reliability engineer wordt, na overleg met de klant, ingezet op een project/opdracht aan een gereduceerd tarief. Regelmatig wordt deze persoon ter plekke bijgestaan en gecoacht door een principial reliability engineer. Op dat moment wordt de vooruitgang besproken en indien nodig bijgestuurd.

We communiceren hierover open naar de klant.

 

Reliability engineers, make your own

Uw organisatie kan echter ook mensen in dienst hebben die alle capaciteiten bezitten om een goede reliability engineer te worden. In dat geval kan Whistler een opleidings- en coachingstraject voorzien om hen hierin te begeleiden. Hoewel dit traject volledig op maat van de klant is, zal er toch een grote overeenstemming zijn met het begeleidingstraject dat wij onze eigen reliability potentials aanbieden.

 

bottom of page